InstagramKıbrısSağlıkSürmanşet

KTEB’den İskele, Karpaz ve Mağusa Eczacılarıyla güçlü buluşma







Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği‘nin (KTEB), Dr. Umut Öksüz başkanlığındaki yeni yönetimi İskele, Karpaz ve Mağusa bölge eczacılarıyla bir araya gelerek sektörün sorunlarını yerinde değerlendirdi, çözüm iradesini ortaya koydu. KTEB, “Masalarda konuşulan değil, sahada yaşanan gerçekler doğrudan meslektaşlarımızın ağzından dinlendi” dedi

KTEB: Bu mücadele yeni başlamıştır

KTEB’den verilen bilgiye göre; toplantıda ilaç temininden ekonomik baskılara, mesleki haklardan halk sağlığını tehdit eden yapısal sorunlara kadar birçok başlık net şekilde ele alındı, “Eczacının sesi artık ertelenmeyecek, görmezden gelinmeyecek ve ötelenmeyecektir” denildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi;

“KTEB, makam odalarında değil üyelerinin yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Çünkü bu mesleğin geleceği kapalı kapılar ardında değil, eczacıyla omuz omuza yazılacaktır.

Birlikten doğan güçle, susmadan, geri adım atmadan, halk sağlığını ve eczacının hakkını savunmaya devam edeceğiz. Bu mücadele yeni başlamıştır”













Başa dön tuşu