Adli OlaylarEkonomiGüncelInstagramKıbrısManşetSiyaset

KTÖS: Üstel’in davranışları kurultay gündeminin şov kısmı!




Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), atanmış Başbakan Ünal Üstel‘in dün akşam Teknecik‘te imza attığı skandal ile ilgili yaptığı açıklamada Üstel’in davranışlarının “kurultay gündeminin” şov kısmı olarak niteledi

KTÖS’den Üstel’e Neyzen Tevfik’li gönderme

KTÖS açıklamasında, atanmış hükümetin başında yer alan Üstel’in Kıb-Tek’de ihalesiz anlaşmalar yaptığı, kuruma yatırımdan kaçtığı, sürekli Yönetim kurulu başkanı değiştirmesi ve liyakatten uzak atamalar ve istihdamlara imza attığı hatırlatılırken, dün gece yarısı manipülasyon haberler ile ortalığı birbirine katmasının kurultay gündeminin şov kısmı olduğunu belirtti.

El-Sen’in, kurumun nasıl bir rüşvet çarkının içerisinde olduğunu ve ülkenin neden elektriksiz kaldığını “Bilal’a anlatır gibi” verilerle açıkladığını belirten KTÖS, vatandaşların hükümeti sorgulamaya başladığı dönemde Üstel’in davranışlarının “koltuk” korkusundan kaynakladığını aktardı.

KTÖS açıklamasını ünlü Türk şair Neyzen Tevfik‘in sözleriyle sonlandırdı. Açıklama, “Neyzen Tevfik’in dediği gibi, “Ekmek herkese yetecekti aslında. Tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami”” ifadeleriyle sonlandı.











Başa dön tuşu