GenelInstagramKıbrısManşetYaşam

44 yaşındaki T.Ç ağır yaralandı







Yeşilırmak’ta iki kişi arasında başlayan tartışma, balta il saldırıya dönüştü, ağır yaralanan 44 yaşındaki T.Ç, Cengiz Topel Devlet Hastanesi‘ne kaldırılırken, şüpheli polis tarafından tutuklandı

Olay yerinden ayrıldı; elinde iki baltayla geri döndü

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, bugün Yeşilırmak, Şehit Günfer Hasan Sokak’ta saat 00:10 civarında çıkan kavgada, 44 yaşındaki T.Ç. ile 33 yaşındaki S.F.F. karşılıklı olarak birbirlerine saldırdı, yüksek sesle bağırarak çevreyi rahatsız etti.

Olay yerinden ayrılan S.F.F., kısa süre sonra elinde iki balta ile geri dönüp, o esnada bir restoranın mutfağına giren T.Ç.’nin başına ölüm kastıyla vurdu.

T.Ç. kaldırıldığı Cengiz Topel Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından sevk edildiği Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde, kafatasında kırık teşhisi nedeniyle Beyin Cerrahi Servisi’nde müşahede altına alındı. S.F.F. tespit edilerek tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.













Başa dön tuşu