GüncelInstagramKıbrısSürmanşet

Seminerde, nitelikli kamusal eğitim ve sınav tüzüğü gibi konularda bilgilendirme yapıldı


Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), ilkokul, okul öncesi ve özel eğitim okullarında öğretmenlik sınavlarına girecek olan öğretmen adayları için bilgilendirme semineri düzenledi

Seminerde, nitelikli kamusal eğitim ve sınav tüzüğü gibi konularda bilgilendirme yapıldı

KTÖS’den yapılan açıklamada, İlkokul, okulöncesi ve özel eğitim okullarında öğretmenlik sınavına girecek olan öğretmen adaylarına KTÖS tarafından sendika konferans salonunda bilgilendirme semineri yapıldığı bildirildi.

Seminerde, sendikal mücadele, nitelikli kamusal eğitim, sınav tüzüğü, göç yasası, okullarda yaşanan sorunlar, örgütlenme, kooperatifçilik ve münhaller hakkında bilgiler verildi.

“KTÖS, yeni üyeleri ile laik, bilimsel, demokratik ve eşit eğitim kavgasına devam edecektir”

KTÖS kurucu üyelerinden Yılsay Barlasoğlu‘nun açılış konuşmasının ardından sırasıyla KTÖS Genel Sekreteri Burak Maviş ve diğer yürütme kurulu üyeleri konuşmalar yaptılar.

KTÖS, seminerle ilgili olarak “Daha güçlü bir örgütlülük, daha güçlü bir KTÖS yaratmanın yolunun üyelerimizi bilgilendirmekten geçtiği inancımız seminer ile daha da pekişmiştir. KTÖS yeni üyeleri ile daha güçlü bir yapıya kavuşarak, laik, bilimsel, demokratik ve eşit eğitim kavgasına devam edecektir” ifadelerini kullandı.











Başa dön tuşu