GüncelInstagramKıbrısManşetSiyaset

Erhürman: “Ama CTP de hiçbir zaman çok adaylı yarış yapmadı” şeklindeki iddialar trajikomik!


Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, UBP kurultayı konusunda yaşananları meşrulaştırmak için bazı kesimlerin “canları dişlerine” taktığını belirterek, bu konuda yapılan “ama CTP de hiçbir zaman çok adaylı yarış yapmadı” şeklinde iddiaların trajikomik olduğunu söyledi

Erhürman: İnsan hiç olmazsa bir Google’dan bakar!

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda UBP kurultayında yaşananları meşrulaştırmak isteyen kesimlere tepki gösterdi.

Erhürman, bazı kesimlerin yapılan müdahaleleri savunmak ve meşrulaştırmak için tuhaf iddialarda bulunduğunu ifade ederek, “ama CTP de hiçbir zaman çok adaylı yarış yapmadı” gibi iddialarla kendilerini temizlemeye çalıştıklarını belirtti.

Bu iddianın tamamen yanlış olduğunu belirten Erhürman, CTP’nin çok adaylı kurultaylarının yaşandığını, bir insanın bir iddia ortaya atmadan en azından Google’dan bakıp öğrenebileceğini vurguladı.

Erhürman, “İnsan bir iddiayı dile getirmeden önce hiç olmazsa google’a bakar. Ama yalandan, yanlıştan, cehaletten çekinmiyorsanız atış serbest” ifadelerini kullandı.

“Tabanı uygun görürse CTP’de tek adaylı kurultay yapar”

Sözlerinin devamında CTP’nin de tek adaylı kurultaylar yaptığını belirten Erhürman, parti tabanının uygun görmesi durumunda yeniden tek adaylı kurultay yapabileceğini söyledi. Bu noktada komik olan noktanın, bu durumun şu an UBP kurultayıyla ilişkilendirilmeye çalışılması olduğunu vurgulayan Erhürman, “Cehaletten çekinmeyen, komik duruma düşmekten mi çekinecek” diye sordu.

Erhürman, sosyal medya paylaşımı, “Bu haller gerçekten komik. Ama trajikomik! İnsan gülemiyor. İster inanın, ister inanmayın ama üzülüyor. Gerçekten üzülüyor!” şeklinde sonlandırdı.











Başa dön tuşu