InstagramKıbrısManşet

LTB’nin scooter kiralanmasına ilişkin yaptığı anket tamamlandı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, scooter kiralanmasına ilişkin yapılan ilk anket çalışmasının tamamladığını söyledi ve anket sonuçlarını açıkladı

Harmancı: Scooter kiralanmasına ilişkin yaptığımız anket çalışmamız tamamlandı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Harmancı, doğrudan ve katılımcı demokrasi adına oldukça önemli mihenk taşı olabilecek bir adımla Lefkoşalıların, scooter kiralanmasına ilişkin yaklaşımları öğrenmek için yaptıkları ilk anket çalışmasının tamamlandığını söyleyerek, sürece katılan 535 LTB seçmenine teşekkür etti.

“Lefkoşalıların ortaya koyduğu tercih yönünde hareket edeceğim”

“Sizlerden gelen yanıtlar %52,52 (281 tekil kişi) kiralanmasına kesinlikle KARŞı olduğunu belirtmiş, %37,19 (199 tekil kişi) kesinlikle kiralanması gerektiğini söylemiş ve %10,28 (55 tekil kişi) emin olmadığını ifade etmiş” diyen Harmancı, LTB belediye meclisinin gelen sese kulak vereceğini ve bu hassasiyet üzerinden karar alacağını belirtti.

Harmancı, “Ben de şüphesiz bu anket kapsamında Lefkoşa’lıların ortaya koyduğu tercih yönünde hareket edeceğim. Demokrasi güzeldir, bu güzel örneği çoğaltarak devam edeceğiz” dedi.











Başa dön tuşu