KıbrısManşet

Gürkan: Bu insanları bir felaketten kurtarıp, başka bir felakete sürüklemeyin

Emlak sektöründe faaliyet gösteren firma sahibi Mustafa Gürkan, Türkiye‘deki deprem felaketinden etkilenen binlerce kişinin Kıbrıs‘ın kuzeyine geldiğini ve daha da geleceğini kaydederek gükümet yetkililerini uyardı, “Bu insanların paralı veya parasız kalabilecekleri yeterli yer yoktur” dedi

Gürkan: Bu insanları bir felaketten kurtarıp, başka bir felakete sürüklemeyin

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gürkan, Türkiye’deki deprem felaketinden etkilenen binlerce insanın Kıbrıs’a geldiğini, kendisine sadece iki günde onlarca ev talebi geldiğini söyleyerek, diğer emlakçılara da aynı şekilde yoğun bir talep olduğunu kaydetti.

Gürkan, “Fakat şu an Lefkoşa ve bölgesi için net konuşabilirim, bu insanların paralı veya parasız kalabilecekleri yeterli yer yoktur. Devletin bu konu ile ilgili oluşturduğu bir kriz masası var mı? Havalar çok soğuk, bu insanlar bu soğukta aileleri ile nerede kalacak bir planınız var mı? Bu insanları bir felaketten kurtarıp, başka bir felakete sürüklemeyin. Bu çok çok acil ve ivedi bir konudur” diyerek birçok Bakanı da bu gönderisine etiketledi.











Başa dön tuşu