KıbrısSiyasetSürmanşet

Özuslu Taşkent halkıyla biraraya geldi

CTP milletvekili adayı Sami Özuslu, Taşkent Spor Kulübü’nde Taşkent halkıyla bir araya geldi

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) milletvekili adayı Sami Özuslu, Taşkent Spor Kulübü’nde Taşkent halkıyla bir araya geldi

Özuslu: 25 Haziran’da sandığa gitmek en önemli görev olmalı

Özuslu’ya CTP Girne İlçe Başkanı Ongun Talat, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ve bazı milletvekilleri de eşlik etti.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Özuslu, 25 Haziran’da sandığa gitmenin en önemli görev olması gerektiğine dikkat çekti.

Özuslu, “Memleketi yaşanmaz hale getirenlere Kıbrıs Türk halkı tepkisini ortaya koyacak” ifadelerini kullandı.

“Stabil para birimine endeksli muhasebe, siyasetin ana gündem maddesi haline gelmiştir”

Taşkent halkıyla yaptığı buluşmada Özuslu, gerçekleştirdikleri halk buluşmalarında, yaşatılan sorunları konuşmaya ve çözüm önerilerini paylaşmaya devam ettiklerinin altını çizdi.

Özuslu stabil para birimine endeksli muhasebe sisteminin önemine işaret ederek; söz konusu meselenin artık herkesin gündemine girmeye başladığını belirtti ve “Bu konu artık siyasetin ana gündem maddesi haline gelmiş durumdadır” dedi.

“Sandığa gitmek en önemli görevimiz olsun”

Konuşmasının devamında “Bu, seçimin ertesi günü hükümetin değişeceği bir seçim olmamakla birlikte, domino etkisi yaratacak bir seçimdir” diyen Özuslu, “26’sı sabahı çok büyük fırtınalar kopacak; iç politikada da Kıbrıs sorununda da değişimin başlangıcı olacak” ifadelerini kullandı.

Memleketi yaşanmaz hale getirenlere Kıbrıs Türk halkının tepkisini ortaya koyacağının altını çizen Özuslu, hastanelerin ve okulların durumunun da ortada olduğunu kaydetti.

Özuslu, “Bu yanlış yönetime hep birlikte bir ders verelim. Bu ülkenin yarınları için bu dersi verelim. Sandığa gidelim, sandığa gitmek en önemli görev olsun” diye ekledi.

CTP Basın Bürosu











Başa dön tuşu