KıbrısSiyasetSürmanşet

Korkmazhan Akıncı ile görüştü: İnat ediyoruz mutlaka başaracağız

Bağımsız milletvekili adayı Abdullah Korkmazhan Mustafa Akıncı ile görüştü, Akıncı'nın en zor zamanlarda bile umudu canlı tuttuğunu dile getirerek "inat ediyoruz, mutlaka başaracağız" dedi

Bağımsız milletvekili adayı Dr. Abdullah Korkmazhan, beraberindeki heyetle birlikte dördüncü Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile bir araya geldi

Korkmazhan: Federal Kıbrıs’ı hep beraber mücadele ederek sağlayacağız

Görüşme çerçevesinde açıklamada bulunan Korkmazhan, Kıbrıslıtürk toplumunun, kendi özgün kimlik, kültür ve özgürlükçü yaşam biçimi ile bu topraklarda var olmak istediğini belirterek, “Biat etmiyoruz. Teslim olmuyoruz. Bu memlekette insanca bir yaşamı, federal Kıbrıs’ı hep beraber mücadele ederek sağlayacağız” dedi.

“İnat ediyoruz, mutlaka başaracağız”

Akıncı’nın toplumsal varoluş ve federal Kıbrıs mücadelesine birçok aşamada öncülük yaptığını, asla mücadeleden geri durmadığını ve en zor zamanlarda dahi umudu canlı tuttuğunu dile getiren Korkmazhan, “Bugünlerde ‘umut yok’ diyenlere cevabımız ‘inat ediyoruz, mutlaka başaracağız’dır” dedi.

Halkın 25 Haziran’da ne atanmış hükümeti ne de basiretsiz muhalefeti ödüllendireceğini; aksine bağımsız, farklı bir siyaset ve yeni bir muhalefet anlayışını meclise taşıyarak önemli bir politik mesaj vereceğini vurgulayan Korkmazhan, “25 Haziran bizim için bir son değil, yeni bir başlangıç olacak. Halk için farklı bir siyaset ve yeni bir muhalefet anlayışını daha güçlü bir zeminde inşa edecek ve hep beraber büyüteceğiz” dedi.

Abdullah Korkmazhan Basın Bürosu











Başa dön tuşu