KıbrısKültür&SanatSürmanşet

15. Geleneksel Baraka Yaz Kampı Ağustos’ta Limnidi’de yapılacak

15. Geleneksel Baraka Yaz Kampı, 17 Ağustos Perşembe ve 20 Ağustos Pazar tarihleri arasında Limnidi‘de (Yeşilırmak) Musa’nın Yeri piknik alanında çadır kampı şeklinde yapılacak

Çadır kampta çeşitli etkinlikler ve aktiviteler düzenlenecek

Baraka Kültür Merkezi‘nden yapılan açıklamaya göre katılımcıların kendi araçları ve çadırlarıyla geleceği kampta, kültür-sanat ve bilim üzerine söyleşiler, eğlenceli ve eğitici atölyeler, gençlik ve çocuk etkinlikleri, müzik dinletileri gibi aktiviteler yer alacak.

18 yaşından küçük kişiler kampa aileleri veya ailelerinin izniyle bir Baraka üyesinin sorumluluğunda katılabilecek.

Detaylı programın yakında açıklanacağı kampın ücretleri ise şöyle:

Çadır başı 1 gecelik (yer ve masa kirası): 170 TL

Kişi başı 1 günlük kahvaltı (açık büfe) ve akşam yemeği: 400 TL

Son başvuru 28 Temmuz’da

Katılımcıların en az 2 gece konaklaması gerektiği belirtilen kamp için başvurular 14 Temmuz, 21 Temmuz veya en geç 28 Temmuz Cuma günü 18.00-19.00 saatleri arasında Baraka Kültür Merkezi’nden alınacak.

Kampa katılmak isteyenlerin kayıt formu doldurması ve ödeme yapmaları gerektiği belirtilirken, 28 Temmuz’dan sonra ise kayıt ve ödeme alınamayacağı ifade edildi

Kampta plastik kullanılmayacak, sıfır atık hedeflenecek

Baraka Kültür Merkezi’nin kampa ilişkin çağrısı şu şekilde:

“Kampımıza tek kullanımlık plastik ve pet şişe getirilmemesi ve minimum çöp çıkarılması önemle rica olunur. Termos, yeniden kullanılabilir tabak ve bardaklar ve bez çantalar getiriniz.

Kampımızda “en az plastik kullanımı ve en az atık” ödülü de verilecektir.

Kamp etkinliklerine ilgi duyan ve Baraka Kültür Merkezi’nin kolektiviteye saygı ve katılım temelli etik değerlerine sahip çıkan herkesi bekliyoruz”











Başa dön tuşu