InstagramKıbrısManşetSiyaset

Erhürman: Bu halkı, bu ülkeyi bu hale getiren bu zihniyet gidecek

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve beraberindeki heyet, Fatma Özok başkanlığındaki İş Kadınları Derneği’ni (İKD) ziyaret etti

Erhürman: Bu halkı, bu ülkeyi bu hale getiren bu zihniyet gidecek

İKD Binasında gerçekleşen görüşmede CTP Milletvekilleri Filiz Besim, Sıla Usar İncirli ve Doğuş Derya ve İKD Yönetim Kurulu üyelerini katıldı,

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Erhürman, memlekette olan bitenlerle ilgili endişe taşıdıklarını ve görüş alışverişinde bulunmak için ziyaretlerine devam ettiklerini söyleyerek, “Bu ülkeyi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bu halkı, bu ülkeyi bu hale getiren bu zihniyet gidecek” ifadelerini kullandı.

İş dünyasında neler yaşandığıyla ilgili de görüş alışverişinde bulunmak için söz konusu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Erhürman, krizlerin kadınları daha çok etkilediğini de ifade etti.

Özok, iş dünyasında yaşanan sıkıntıları aktardı

CTP olarak derneklere, sivil toplum örgütlerine yaptıkları ziyaretlere devam edeceklerine işaret eden Erhürman, İş Kadınları Derneği yetkililerine kabulden dolayı teşekkür etti.

İş Kadınları Derneği Başkanı Fatma Özok da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı ve iş dünyasında yaşanan sıkıntıları CTP heyetine aktarma fırsatı yakaladı.

Özelde kadınların genelde ise iş dünyasının yaşadığı sıkıntılarla ilgili konuşma fırsatı yakalayan Özok, CTP’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.











Başa dön tuşu