InstagramKıbrısManşet

Gürtunç’un ölümünde yetkililerin ihmali mi var?

Girne‘de dün yaşanan ve 79 yaşındaki Mehmet Gürtunç‘un hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik çarpışmasında, Gürtunç’un kırmızı yandığı halde geçtiği söylenen yoldaki trafik lambasının bozuk olduğu iddiaları, bugün bu lambaların yanmaması ve trafik polisinin buradaki trafik akışını sağlamasıyla güçlendi

Gürtunç, yeşil yandığını gördüğü için mi yola çıktı?

Girne’de dün yaşanan çarpışmanın ortaya çıkan görüntülerinde, Gürtunç’un arkadaki araçlar beklediği halde ve iddiaya göre kırmızı ışık yandığı halde yola çıktığı ve o sırada yolu düz geçen ve kendisine yeşil ışık yanan diğer aracın ona çarptığı görülüyordu.

Açıklama yok.

Ancak, bugün ortaya atılan iddialar ışıkların bir anda yeşil, sarı ve kırmızı yanabildiğini, ışıklarda bir elektrik arızası olduğunu gösterdi. Aynı ışıklarda bugün ise trafik lambalarının hiç yanmaması ve trafik akışını polisin sağlaması bu iddiaları güçlendirdi.

Ortaya çıkan bu görüntüler ve bugün buradaki trafik ışıklarının hiç yanmaması Gürtunç’un yeşil yandığını görüp yola çıkma ihtimalini güçlendirdi ve bu durumda olayın asıl sorumlusunun Karayolları Dairesi ve Ulaştıma Bakanlığı olabileceği iddialarını da kuvvetlendirdi.

Ancak, şu ana kadar ortaya çıkan görüntülerle ilgili yetkililerden her hangi bir açıklama gelmedi.











Başa dön tuşu