InstagramKıbrısManşetSağlık

KTEB: Mesleğimizin itibarsızlaştırılmasına karşı bir çift sözümüz var!

Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği (KTEB), mesleklerinin itibarsızlaştırılmasına, eczacıların yaşadığı mağduriyete ve sigortalı vatandaşların ilaca erişimindeki sıkıntılara karşı tepki göstererek, “Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği Onur Yürüyüşü” gerçekleştireceklerini açıkladı

Eczacılar, Meclis’e yürüyecek

KTEB tarafından yapılan açıklamaya göre, 11 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da “Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği Onur Yürüyüşü” gerçekleştirileceği açıklandı.

Yürüyüşe, saat 10.00’da Lefkoşa Otobüs Terminali‘nden başlayıp, Cumhuriyet Meclis’i önüne kadar yürüneceği belirtilerek, Meclis önünde basın açıklaması yapılacağı söylendi.

KTEB: Bir çift sözümüz var!

Açıklamanın tamamı şu şekilde;

Mesleğimizin itibarsızlaştırılmasına, meslektaşlarımızın yaşadığı mağduriyete, sigortalı vatandaşlarımızın ilaca erişimindeki sıkıntılara karşı bir çift sözümüz var diyoruz!

11 Aralık 2023 Pazartesi saat 10:00 ‘da Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği tarafından “Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği Onur Yürüyüşü“ gerçekleştirilecektir.

Etkinlik saat 10.00’da Lefkoşa Otobüs Terminalinden başlayacak olup, Cumhuriyet Meclis’i önüne kadar yürünecektir ve akabinde basın açıklaması yapılacaktır.











Başa dön tuşu