InstagramKıbrısManşet

Bozkurt: Babamın bir bildiği vardır elbet

Adıyaman‘da devam eden İsias Otel davasında konuşan otel sahibi Ahmet Bozkurt’un oğulları Mehmet Fatih Bozkurt ve Efe Bozkurt, suçlamaları reddederek, tahliyelerini talep ettiler

 Bozkurt: Babaya itaat Allah’a itaattir

Adıyaman‘da devam eden davayı yerinde takip eden BugünKıbrıs’tan Emine Yüksel’in haberine göre; Küçük oğul Efe Bozkurt, ailelere başsağlığı dileyerek, “ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Çok üzgünüm. Suçlamaları reddediyorum, tahliyemi talep ediyorum” dedi.

Büyük oğul Mehmet Fatih Bozkurt ise babasına itaat etmekle Allah’a itaat etmenin aynı olduğunu bir hadisten örnek vererek ne yaptıysa babasının talimatıyla yaptığını söyledi.

“Bunların hepsini babamın talimatıyla yaptım”

Bozkurt şunları söyledi:

“Biz bir yıldır gülmüyoruz, aileme, çocuklarıma karıma üzülemiyorum. Ailelerin bütün hakaretleri, küfürleri başımızın üstünde. Onları anlayacak kadar empati yapabiliyoruz, vicdanım da var.

Hisse aldığımı, imza attığımı kabul ediyorum. Bunların hepsini babamın talimatıyla yaptım. Bir hadis var babaya itaat Allah’a itaattir. Benim hayatım böyle geçti. Benim 25 yılım Reno bayiinde geçti. Bana bir emanet verilmişti, zor zamanlar da geçirdik ama Allah’a çok şükür emanete iyi baktık.

“Babamın bir bildiği vardır elbet”

Ben otel yönetiminde olsam suç değildi, ama değildim. Babamın bir bildiği vardır elbet. Ben aileleri anlıyorum onların acısı çok büyük. Ben anne babalarını kaybeden arkadaşlarıma hep derdim ki Allah anne babaya çocuğunu mezara koymayı nasip etmesin.

Ben suçlamaları reddediyorum, tahliyemi talep ediyorum. Takdir sizindir”











Başa dön tuşu