InstagramKıbrısSiyasetSürmanşet

Hak-İş ve Kamusen iş birliğinde eğitim ve seminer programı düzenlendi

Hak–İş Konfederasyonu ve Kamu Görevlileri Sendikası (Kamusen) iş birliğinde Ankara’da eğitim ve seminer programı düzenlendi

Atan: Bu eğitim programları; bizlere kattığı bilgi ve deneyim için büyük bir artıdır

Ankara’da 26-29 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşen programa Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kamusen Başkanı Metin Atan başta olmak üzere Hak-İş yetkilileri ve Kamusen Yönetim Kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Düzenlenen eğitim ve seminer programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Kamusen Başkanı Metin Atan, gerçekleşen eğitimin önemine vurgu yaparak, Hak- İş’in duyarlılık ve uzlaşı ile sorunların çözülmesi noktasına eğitimleriyle katkıda bulunduğunu belirtti.

Atan, “Hak-İş’in yapmış olduğu eğitim programlarında bizlere kattığı bilgi ve deneyim için büyük bir artıdır. Bu program da fevkalade güzel geçmiştir. Hak-İş Konfederasyonu ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleşen seminerde Hak-İş Genel Başkanı’nın ifadelerine de yer veren Atan, KKTC’de özel sektörde sendikal örgütlülüğün kurulması gerektiğinin de konuşulduğunu belirterek, Hak- İş’in bu noktada KKTC yetkililerini cesaretlendirmeye çalıştıklarını söyledi.

“Türkiye ve Hak-iş bizim kırmızı çizgimiz”

Atan, Hak-iş çatısı altında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Hak-iş Türkiye Cumhuriyeti’nde olduğu gibi bizler için de çok önem arz etmekte. Çünkü bu çatı altında bulunmaktan biz KKTC Kamusen olarak mutluluk duyduğumuzu, her şeyiyle sizlerle birlikte her adımı atmaya da hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti bizim kırmızı çizgimiz ve Hak-iş de bunun uzantısı” dedi.

Metin Atan










Başa dön tuşu