InstagramKıbrısManşetYaşam

Jüri, Mağusa Bandabuliya binasında değerlendirme yaptı

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB), Mağusa Belediyesi ve Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği iş birliğinde düzenlenen “Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Melekler Anıtı Ulusal Mimari, Peyzaj ve Plastik Sanat Eseri Yarışması” sonuçlandı

Jüri, Mağusa Bandabuliya binasında değerlendirme yaptı

Jüri üyelerinin 26 Şubat 2024 tarihinde saat 12:00’da Mağusa Bandabuliya binasında bir araya gelerek yaptığı değerlendirmeler sonucunda ödüle layık projeler belirlendi.

Bu bağlamda;

Birincilik Ödülü’ne; Erhan Afşaroğlu, Şelay Aykılıç, Zekiye Yağmur Aydındağ, Merter Refikoğlu, İsmet Birman, Ulaş Yetkili, Ahmet Dağbaşı ve Çağan Oyaltan ekibi,

İkincilik Ödülü’ne; Özlem Olgaç Türker, Münevver Özgür Özersay, Erçim Uluğ, Meserret Ziya, Jasmine Dinand, Serhan Şensoy, Sema Halil Yakar, Hıvsiye Öztoprak Aremek, Aytunç Talu, Umut Türker ve Mukaddes Önen ekibi,

Üçüncülük Ödülü’ne; Şebnem Hoşkara, Beser Oktay Vehbi, Mukaddes Polay, Müge Rıza, Ege Uluca Tümer, İpek Cemmedo, Can Kara, Zehra Şonya, Ercan Hoşkara, Temuçin Yardımcı, Mustafa Onbaşı, Seyit Soydan Cambazoğulları ve Leyla Çınar ekibi layık görüldü.

Jüri Özel Ödülü’ne ise; Aslı Özgürün, Serhat Selışık, Pınar Uluçay Righelato, Bahar Uluçay, Ramadan İyikal ve Reşat Misli ekibi değer bulundu.

Yarışmanın Ödül Töreni ve Kolokyumu 29 Şubat 2024 Perşembe günü, saat 18:30’da Mağusa Bandabuliya binasında gerçekleştirilecektir. Ayrıca, yarışmaya katılan tüm projeler, aynı binada sergilenecektir. Kolokyum’da, dereceye giren yarışmacılara ödülleri, tüm jüri üyelerine ve raportörlere de katılım belgeleri verilecektir.

Not: Yarışma sergisi 27.02.2024 – 05.03.2024 tarihleri arasında, hafta içi 08:00 – 20:00 saatleri arası, Cumartesi 09:00 – 18:00 saatleri arası ve Pazar 12:00 – 18:00 saatleri arası gezilebilir.











Başa dön tuşu