InstagramKıbrısSiyasetSürmanşet

KTÖS, Halkın Partisi’ni ziyaret etti

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), Halkın Partisi (HP) yetkililerini ziyaret ederek, yaptıkları anket çalışmalarını paylaştı, Koop-süt‘le ilgili çözüm önerilerini anlattı

Maviş: Problemin parçası olmak yerine çözümün parçası olmak istiyoruz

Ziyaretle ilgili açıklama yapan KTÖS Genel Sekreteri Burak Maviş, yargılayan, küçümseyen, subjektif ve hedefe yönelik olmayan eleştiriler yerine kendimizi eleştirdiğimiz kişinin yerinde olsak nasıl daha iyisini üretebilirdik?” sorusuna birlikte yanıt aradıklarını belirtti.

Maviş, “Problemin parçası olmak yerine çözümün parçası olmak istiyoruz. Eleştirilerimiz, nasıl daha iyi yapılabileceğine dair düşünceler ve öneriler içermektedir” dedi.

Maviş, KTÖS’ün hazırlamış olduğu “Öğleden Sonra İki Gün Eğitimin Değerlendirmesi, İhtiyaç Analizi ve İyi Örnekler” ile “Anket: Eğitim Bakanlığının Öğretmenlik Mesleğine ve Öğretmen Haklarına Karşı Tutumu” isimli çalışmalarını da HP Genel Başkanı Kudret Özersay ve parti yetkilileriyle paylaştıklarını belirtti.

Açıklamada, “‘Sahte diploma’ soruşturmaları ve yolsuzluklar ile ilgili bilgi alışverişi de yaptığımız toplantıda, Öğretmenler Kooperatifi’nin hissedarı olduğu halkın öz kuruluşu Koop-süt’ün sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için çözüm önerilerimizi Halkın Partisi yetkililerine aktardık” denildi.











Başa dön tuşu