Adli OlaylarInstagramKıbrısManşetSiyaset

Yargı rezalete dur dedi!


Ulusal Birlik Partisi‘nin (UBP) Mahkemelik olan ve ara emri alınan Girne Kadın Kolları Başkanlığı seçimini kazandığını ilan eden Fatoş Ünal‘ın, “Tebliği kesinlikle almayacağım” sözlerini gündeme getirmemiz üzerine Yargı harekete geçti ve tebliğ bugün yapıldı

Yargı cürete gereken cevabı verdi!

Özgür Gazete’nin dün manşetine taşıyarak gündeme getirdiği olay sonrası, ülkenin “son kalesi” olarak görülen bağımsız Kıbrıs Tük Yargısı, bu başkaldırıya sessiz kalmadı.

Hatırlanacağı üzere, Girne Kadın Kolları Başkanlığı için yarışan diğer aday Müge Değirmencioğlu’nun seçimleri “usulsüzlük, baskı ve müdahale” iddialarıyla Mahkemeye taşımıştı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde açılan dava, davalı Fatoş Ünal’ın evinde ve iş yerinde bulunamaması nedeniyle tebliğ edilemediği için yaklaşık bir aydır başlayamıyordu.

Geçtiğimiz gün Mahkemede konuşulanlar ise Ünal’ın tebliğ memuruna yani Yargıya karşı “Tebliği kesinlikle almayacağım” diyerek Yargıya adeta kafa tuttuğunu ortaya koymuştu.

Gazetemizin edindiği bilgilere göre; haberimiz sonrası Mahkemeler duruma kayıtsız kalmadı ve Fatoş Ünal’a (Nam-ı diğer Juju) davanın tebliği yapıldı.

Davanın yakında görülmesi bekleniyor.

Bu ne cüret: Tebliği asla kabul etmeyeceğim

Özgür Haber Merkezi











Başa dön tuşu