SON DAKİKA: Ara karar açıklandı

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi‘nde (KSTBU) başlayan “sahte diploma” davası kapsamında yargılanan, dönemin Mağusa Polis Müdürü Mahmut Barış Sel (açığa alındı) ve üniversitenin küçük ortağı Serdal Gündüz‘le ilgili ara karar açıklandı
Ağır Ceza’ya havale edildi
Güzelyurt Kaza Mahkemesi‘nde görülen davanın ara kararı bugün Yargıç Gülay Uğur tarafından okundu. Sanıklar Ağır Ceza‘ya havale edildi.
Kararda Zanlı 1 Barış Sel’in 20, Zanlı 2 Serdal Gündüz’ün ise 14 davadan yargılandığının hatırlatıldı.
Barış Sel, 18 Mart’a Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’ne gün verilen davanın görüşülmesine kadar serbest yargılanacak, Serdal Gündüz ise üniversiteyle ilgili yargılandığı bir diğer dava olan “yolsuzluk” davasından tutuklu yargılanıyordu.
Detaylar gelecek…
Davanın Ağır Ceza’ya havale edilip edilmeyeceği kararı bugün açıklanacak