KıbrısManşet

Taçoy: Arıklı UBP sayesinde hayal edemeyeceği bir makama geldi

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hasan Taçoy, Ekonomi Bakanı Erhan Arıklı‘nın UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu‘na yönelik, ‘Kurultayda genel başkan olursa hükümetten çekiliriz’ sözlerine sert tepki göstererek, hem aralarının bozuk olduğu Sucuoğlu’nu hem de partisini savundu

Taçoy: Arıklı UBP sayesinde hayal edemeyeceği bir makama geldi

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Taçoy, UBP’nin kurultayı hakkında konuşmanın Arıklı’nın haddi olmadığını söyledi ve Başbakan Ersan Saner’in en ağır şekilde cevap vermesi gerektiğini belirtti.

Taçoy’un açıklaması şu şekilde:

“Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Sn. Erhan Arıklı, UBP sayesinde hayal edemeyeceği bir makama gelmiş ancak verdiği demeçlerle UBP’yi hedef aldığının farkında bile değil.

Her şeyden önce şunu bilmeli ki;

UBP genel başkanının kim olacağına, UBP’liler karar verir. Kiminle koalisyona girileceğine de UBP yetkili kurulları karar verir.

Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetenlerin UBP kurultayına yönelik telkini varsa, bizim bilmediğimiz ve kendi bildiği ne varsa sayın Arıklı açıklamalıdır.

Türkiye’den kendisine kim, “şu aday seçilirse hükümetten çekil biz bunu istemiyoruz” dedi, açıklamalıdır.

UBP bu ülkenin en büyük ve en örgütlü partisidir.

Bu açıklamalar Sn. Arıklı’nın haddi olmadığı gibi, beklentimiz UBP Genel başkanlığını geçici olarak yürüten Sn. Ersan Saner’in de kendisine gerekli en ağır cevabı vermesidir.

Bir UBP’liyi bir makama ancak UBP’liler getirir ve UBP’liler götürür”

Arıklı’nın ilgili açıklamaları için TIKLAYIN











Başa dön tuşu