KıbrısManşet

Harmancı: Değişim sancılı olacak ama olmalı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) MYK üyesi Mehmet Harmancı, mücadelenin sandıkta ve alanlarda bitmeyeceğini söyleyerek, çok sancılı olsa da değişimin mutlaka olması gerektiğini vurguladı

Harmancı: Değişim sancılı olacak ama olmalı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Harmancı, hem halk için hem de adaylar için son derece zorlu bir seçim propaganda sürecinin bugün son bulduğunu hatırlatarak, bu ülkede ve bu ortam içerisinde cesaretle değişim yönünde mücadele eden tüm adayları kutladığı belirtti.

Harmancı, “Bu süreçte Toplumcu Demokrasi Partisi olarak halkımızı bu cendereden kurtarabileceğini düşündüğümüz fikir ve önerilerimizi kamuoyu ile paylaştık. Sorunlarımızı biliyoruz, değişim sancılı olacak ama olmalı” dedi.

“Mücadele sandıkta da alanlarda da asla bitmez yarın sadece yeni bir başlangıç”

Harmancı, alışkanlıklarımızdan kurtulmanın çok zor olduğunu ama zararlı alışkanlıklarımızdan kurtulmamız gerektiğini, kendini devlet yerine koyan sermaye grupları ile mücadele etmenin de zor olduğunu ancak mücadele edilmesi gerektiğini kaydetti.

Harmancı, “Toplumcu Demokrasi Partisi’nin süreçten başarı ile çıkması için emek veren katkı koyan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Birçoğunun çocuk yaşta girdiği ve adeta birlikte büyüdüğümüz partimizde bugün genç ve dinamik bir şekilde topluma umut veren adaylar olmalarını izlemek ayrı bir keyifti.
Mücadele sandıkta da alanlarda da asla bitmez yarın sadece yeni bir başlangıç. Ülkemiz kazansın” mesajını verdi.











Başa dön tuşu