KıbrısManşet

GKÇD, ‘ Zamlara Hayır’ eylemi düzenliyor

Güney Kıbrıs’ta Çalışanlar Derneği yönetim kurulu, yapılan zamlara tepki göstermek için eyleme gideceklerini açıklayarak, toplumu 14 Mart Pazartesi günü saat 8.00’da Kuğulu Park‘ta toplanmaya çağırdı

GKÇD: Yapılan zamlar kamuda veya özel sektörde çalışan her bireyi artık dayanılmaz noktaya getirdi

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, yapılan zamların kamuda veya özel sektörde çalışan her bir bireyi dayanılmaz bir noktaya getirdiğini belirterek, “Yapılan zamlar yıllarca yapılan yanlış yönetimlerin kabahatiyken faturasını günahsız halka işletmeciye çiftçiye hayvancıya taşımacıya ve bu yanlışlarda hiçbir payı olmayan garibana kesmektedir” dendi.

“Bugün bu gidişe dur demezsek yarın hepimiz için geç olacak”

Dernekten yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

Radikal kararlar toplumun tüm kesimlerini eşit etkileyecek şekilde alınır fakat bu düpedüz halka ihanettir ve bu ihanete karşı olan her vatandaşımızdan her çalışandan beklentimiz hep birlikte zamlara karşı yapılacak eyleme işlerinizi bırakarak katılımınızdır.

Bugün bu gidişe dur demezsek yarın hepimiz için geç olacak. Tamda bu yüzden 14 Mart 2022 pazartesi sabah saat 8 de Kuğulu Park’ta toplanarak büyük bir eylem gerçekleştirmemiz gerektiğine inanıyoruz.

Halkın tüm kesimleri yarınımız için geleceğimiz için çocuklarımız için varım diyorsanız siyasi parti gözetmeksizin eyleme davetlisiniz.











Başa dön tuşu