InstagramKöşe Yazarlarımız

Ünlü medyum Cenk Özdağ’dan 2024 yılına dair kehanetler

Adettendir, yeni yıl yaklaşırken Bulvar-magazin gazeteleri kerameti kendinden menkul, medyum, kahin geçinen birilerini bulur ve onun klişe ve işkembeden atmasyon ve hatta gamaşatmasyon tahminlerini “ünlü medyum falancadan” manşetiyle halka yutturur.

Halk da çok sever bunları yutmayı.

Şimdilerde Bulvar gazeteleri yok ama yurdumun “reklam-sponsor-sahip” odaklı, ciddi görünümlü sıçındırık internet gazeteleri var, haftaya tümünde de buna benzer haberler göreceğiz. En çok tıklama ve yorumun gediği paylaşımlardır bunlar.

Bu minvalde ben de muhteşem donanımlı bir ekip tarafından ve büyük bir ekonomik ve siyasi akılla yönetilen güzide yurduma dair 2024 senesine dair, bilimsel yollarla elde ettiğim kehanetlerimi paylaşmak isterim.

Zaten ciddiyetin dibine vurdurdu bu Pınar Barut Özgür Gazete’yi, hep ilkeli gazetecilik, bilmem ne, bari bu alanda olsun yurdum internet basınıyla rekabet edebilelim.

İşte 2024 yılına dair kehanetler. Dileyenler bahis oynayabilir, bazıları için ihtimalleri bile yazdım.

● KKTC’de hükümet bozulmayacak ama hükümetin başındaki kişi ve partiler, ayarları zaten bozuk olduğu, hatta hiç ayar tutmadıkları için iktidar gene boş kalacak. Evet efendim, sepet efendim mantığı ve yıkama yağlama taktikleriyle göreve devam edecekler.

● Muhalefet her zaman olduğu gibi çok sert, viyagra almış 80’lik amca sertliğinde muhalefet yapacak, fazla sertlik erken boş… pardon erken pes etmeye yol açacak, daha sonra durup toparlanacaklar, onlar da böyle gurdislenip gidecekler.

● ZAM ve KAZIK kelimeleri günlük hayatta en çok kullandığımız kelimeler olmaya devam edecek, geçen seçim ve gelecek seçim, her daim iktidar partisine oy veren ilkeli seçmen “dininiz insafınız kurusun”, biyooo be” ve “bir daha bunnara oy vermem” gibi cümlelere boş yapacak.

● Sel baskınları ve büyük bir orman yangını yaşanacak. Kısa sürelerle dereleri ve doğayı nasıl talan ettiğimizi, imar planını, helikopter alınması gerektiğini, plajların herkese açık olması gerektiğini konuşacağız. Daha sonra bunları unutup mutlu olacağız.

● Yer bulmanın çok zor, hesabın kol kadar olduğu meyhanelerde “n’olacak bu memleketin hali, battık maffolduk sohbetleri fazlaca yapılacak.

● Devlet üst kademesinde koyu renk Ray Ban gözlükler moda olmaya devam edecek.

● Stabil para birimine tabii ki geçilemeyecek.
*  İddialı kehanet, 1’e 2500 veriyor

● Erhan Havaalanında 10 skandal, 20 ihmal, 30 da gamaşalık yaşanacak ama daha sonra bunların hepsinin de komplo olduğu ortaya çıkacak. İlgili kişi küfürün ve hakaretin dibine vuracak.
* Kesin Kehanet, 1’e 1.25 sadece

● Kıbrıs meselesinde bir çözüm tabii ki olmayacak.
* Çok iddialı kehanet, 1’e 500000 veriyor

● Gezmelerin Efendisi ET, Tören paşası kıvamında, ilçe ve belde seviyesinde Türkiye gezmesine devam edecek, attalara gidecek, sosyal medyadan ‘Gezelim Görelim’ kıvamında paylaşımlar yapacak. Torosları her gördüğünde şaşırıp kalacak.

● Futbolda, KKTC Süper Lig şampiyonu olacak olan takım bu yıl ilk defa Şampiyonlar Ligine katılacak ve finale kadar yükselecek.
* İşkembeden atma kehanet
* Şaka şaka, Mandıra sınırları içinde çullisine oynamaya devam edecekler
.
● Halkımız uluslararası borsaları değil ama zivaniya ve viski fiyatlarını çok yakından takip edecek.

Kehanetler böyleyken böyle. 2024 yılı Aralık ayında kehanetlerimin ne kadar tuttuğunun değerlendirmesini yapacağız. Bir yıl daha mandıramızda oyalanmaya devem. Bu haftalık bu kadar.











Başa dön tuşu