InstagramKöşe Yazarlarımız

KKTC Sakinleri Elektrik Kesintileri Hakkında Ne Düşünüyor?


ESKİ VE YENİ KKTC SAKİNLERİNİN DÜŞÜNCELERİ:

Bu hafta köşe yazısı yazmak yerine aldım elime mikrofonu, sokağa çıktım ve ülkemizde yaşayan her kesimden insana elektrik kesintileri hakkında ne düşündüklerini sordum.

Cevaplar tamamen sansürsüz olarak aşağıda.

ŞULE BLACKJACK: 39, ŞANLI GİRNE:

Ay şekeriyeemm, gierçekteyn çok mağduruz kesintilerden. Sabah 04.30’a kadar kumar oynadık Jale ile, ama sonra kesildi, hep kesiliyor, tedbir lazım. Stresten botoksum bozuldu, yanak dolgum sertleşti, inanır mısiiınn? Gaffurun performansı da etkilendi, klimasız kaldıramıyoooo ayoool, adgdfjfhlfhdgjhsfhs. Dün gece rahat ettim ama.
Kan döktük ve aldık Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’ni, bu kıdaaar da olmaz ama cınıımm.

IGOR KIROTSOV: 41, İSKELEGRAD

Da, İskelegrad çok очень хороший, nasıl diyor siz, çok güzel ama elektrovski olmaması zor. Bizim site çok lux, jeneratorevski var ama Kıbrıslılar için çok üzülmekovski ben. Mecburen alışacokovski.
Ben şimdi gidiyor sikiye binecek. Nazdarovya.

HÜSİİN PARTİZAN: 67, OMORFO

Vallai gardaccığım biz memnunug, bırakaydılar da Urum kesseydi bizi daha eyiydi? Benim çocugların hepsini işe aldı UBP, Derviş beyi, İrsen beyi, allah hepsinden razı olsun. Elektirig olmasa da olur, aha ne güzel işler cocuglar. Hepimiz güvendeyig.

INGRID SOĞUKNEVALESEN: 52, TÄËTLISULÄND:

Kongeroget Norge, eee bizim oralarda yani, elektrisk nei kutte, elektrisk kesilmez, biz bilmez kesmek. Kıbrıslılar Vikingler gibi, acıya çok dayanıklı. Benim buzlukskadaki somonlar koktu. Kebap sevmez ben, ne yiyecek şimdi?

CANKAT ÇÜKÜMECİ: 38, GÖNYELİ ENYENİKENT

Benim gibi yapsa millet elektirik sorun olmaktan çıkar. 532 metrekare bir villacığım var Enyeniykent’te, godum 15 kw solarcık, mis gibi hem eve yeter hem da havuza, biriktiririm bile elektirik hatta. Bir da 120 kw ceneratörcük daktırdım, kesildiğini annamam bile.
Bazı mızır gomşular ses var diye şikâyet eder ama onların sorunu, biz evde mis gibiyik.

BEHRUZ ÖZÜM İSKELELİ: 46, İSKELESHAHR

Men çok memnunam, burada mollalar yok, içki bol, deniz çok güzel. Elektrik olmasa da olur. Menim özüm gayrık İskeleli, men yahşi memnunam.

AYHAN KILINÇ: 60, OMORFO

Olmaz olsun böyle muhalefet, hep onnarın yüzünden. Ne geldiysa başımıza bu pısırık muhalefet yüzünden geldi zaten. Allah hepsinin bing belaajllldkldkdslrrpı.
Bu muhalefet bir gitse elektirg da ucuzlaycag.

EMBONGE GANNAVURİ: GÖNYELİ YENİKENT, 26

Man, no electrisity, bizim drug yani uyuşturucu işleri aksadı, benim elektronik hassas tartının şarjı bitti. KKTC Devleti bize destek versin, tesis olsa çok daha fazla satış yaparız. Mr. Ünal ve mr. Ersin bize destek olsun.

HASAN GATSOT:

Vallayi benim evde var bir buzlug, bir da serinnik sadece. Buzluğu kısılda dutarım, serinniği da günde birceez sahat açarım, elektirig parası da az gelir hem. Mış da klimasız uyuyamazmış, dedeleri da klimada uyurdu zere. Hep onnarın yüzünden. Beni fazla etgilemez gardaccığım. Gayleyi onnar çegsin.

BELGİN İBRETLER:

Biling nesderim, bing beter olalım, patlasın o santıral da hiç gelmesin. Bu millete yakışan budur. Beee, 18 sahat kesinti mi olur be?

Tolay der İngiliz, bitti maffoldu bunun içi zaten.











Başa dön tuşu