KıbrısManşet

İzcan: Özgürlük mücadelesinin karşısında olanları tarih iş birlikçi ve hain olarak yazacaktır

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, Türkiye siyasi partilerinden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Kıbrıslıtürklerin iç işlerine karışmamak demek, adayı Rumlara teslim etmek demektir” şeklindeki açıklamalarına teşekkür etti

İzcan: Toplum iki yüzlü siyasetlerden bıkmıştır

“Bahçeli’nin bugüne kadar yapılanları yüksek sesle dile getirmesi, ülkemizin TC devletinin işgali altında olduğunun en açık göstergesidir” diyen İzcan, ağlayıp sızlamak yerine, ülkemizin özgürlüğü için mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı. Toplum iki yüzlü siyasetlerden bıkmıştır.

Birtakım siyasi örgütlerin üç tane fazla oy almak için bin bir takla atarak, şükranla karışık açıklama yapmalarını kınayan BKP Genel Başkanı İzcan, “Toplum ikiyüzlü siyasetlerden bıktığı için, siyasete olan güvenini yitirmiştir “ dedi.

“Kıbrıs Türk toplumu hür ve bağımsız olmayı hak etmektedir”

“Kıbrıs Türk toplumu hür ve bağımsız olmayı hak etmektedir” diyen İzzet İzcan, en geniş yurtsever cepheyi kurarak, barış ve özgürlük kavgasını yükseltmek öncelikli görevimizdir” dedi.

Halkımızı, umudunu yitirmeden özgürlük kavgasına destek olmaya çağıran BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, “Bunun karşısında duranları tarih iş birlikçi ve hain olarak yazacaktır” dedi.











Başa dön tuşu