InstagramSürmanşetYaşam

Proje kapsamında, haftanın iki günü grup egzersizleri gerçekleştirilecek







Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kıbrıs Türk Fizyoterapistler Derneği (KTFD) arasında toplum sağlığını geliştirmeye yönelik önemli bir iş birliği protokolü imzalandı

Proje, 60 yaş ve üzeri bireylerin fiziksel aktivite düzeylerini artırmayı da hedefliyor

İki kurumun ortak yürüttüğü “İyi Ki’lerimiz İçin Grup Egzersizleri Projesi”, 60 yaş ve üzeri bireylerin fiziksel aktivite düzeylerini artırmayı, sağlıklı yaş alma süreçlerini desteklemeyi ve sosyal etkileşimlerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Proje kapsamında, haftanın iki günü grup egzersizleri gerçekleştirilecek

Proje kapsamında, Merkez Lefkoşa’da haftanın iki günü (Salı ve Perşembe) düzenlenen grup egzersizleri, 09:00–10:00 ve 10:00–11:00 saatleri arasında uzman fizyoterapistlerin rehberliğinde gerçekleştiriliyor. Gruplara yeni dönem kayıtları alınmaya devam ediyor. Katılmak isteyen bireyler, doğrudan Merkez Lefkoşa’ya gelerek bilgi alabilir ve kayıt yaptırabilirler.

Protokol, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve KTFD Başkanı Batuhan Dericioğlu tarafından imzalanırken; KTFD Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Fzt. Münevver Özakalın ile LTB adına da ilgili birim yetkilileri imza töreninde hazır bulundu.

Bu iş birliğiyle, Lefkoşa’da yaşayan yaşlı bireylerin aktif, üretken ve sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine katkı sağlanması amaçlanıyor. LTB ve KTFD, toplumun her kesimine hitap eden sağlık odaklı projeleri birlikte sürdürmeye devam edeceklerini kamuoyuyla paylaştı.













Başa dön tuşu