
Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) ve Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği (KTEMB) yöneticileri, sektörün ortak faydasına yönelik iş birliği ve dayanışma konularını görüşmek üzere bir araya geldi. Görüşmede, EMO ile KTEMB arasındaki iş birliklerinin güçlendirilmesi, birlik konutu projesi ve güncel sektör meseleleri ele alındı
Yönetim Kurulu Üyeleri toplandı
Genel Başkan Seran Aysal başkanlığındaki KTMMOB Yöneticileri, KTEMB Başkanı Türkay Uzun Sılalı başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeleri toplandı.

KTMMOB ofisinde gerçekleşen görüşmeye, KTMMOB’den Genel Sekreter Türker Aktaç, Genel Sayman Nevter Zafer Cömert, YK Faal Üyeleri Celal Devrim Önen ve Görkem Çelik, KTEMB’den de Asbaşkan Celal Hasan Cin, YK Üyeleri Barım Erdoğan ve Özden Gençalp ile KTEMB İdari Amiri Osman Asilzade katıldı.
Aysal, EMO ile KTEMB’nin dayanışma içerisinde faaliyetlerini gerçekleştirmelerinin önemine vurgu yaptı
Genel Başkan Seran Aysal görüşmede yaptığı konuşmada, KTEMB yöneticilerinin gördükten memnunluğunu dile getirdi. Gündemdeki fayda sağlama olanaklarını ifade ederek, KTMMOB’ye bağlı Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) ile KTEMB’nin dayanışma içerisinde faaliyetlerini yürütmelerinin ve bu dayanıklılığın sektöre yönelik olumlu katkılarını aktaran Aysal, KTEMB’nin yapımını planladığı birlik konutu ile ilgili değerlendirmelerde bulunulduğunu ve görüşlerin paylaşıldığını kaydetti.



















