Adli OlaylarGüncelInstagramKıbrısManşetSiyaset

Özersay: Bu şahış neden sabahın köründe mahkemeye çıkarıldı?



Halkın Partisi (HP)Genel Başkanı Kudret Özersay, UBP Girne Kadın Kolları Başkanı Fatoş Ünal‘ın (Juju) bu sabah tutuklanmasıyla ilgili yaptığı paylaşımda, “sahte diploma skandalında sıra gıymatlılara geldi” ifadelerini kullandı

Özersay: Sahte diploma skandalında sıra en ‘gıymatlılara’ geldi

Özersay, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda, Juju lakablı Fatoş Ünal‘ın adaya gelmesinin ardından tutuklanmasına yönelik olarak “Ne güzel bir gün! Bu iş kapanmadı, kapanmasına izin vermeyeceğiz” demiştik değil mi! SAHTE DİPLOMA olayında artık SIRA EN GIYMATLILARA geldi!!!” şeklinde konuştu.

UBP Girne Kadın Kolları Başkanı sıfatı taşıyan Fatoş Ünal hakkında sahte diploma nedeniyle polise şikayet dilekçesi verdiklerini hatırlatan Kudret Özersay, Ünal’ın mahkeme önüne çıkmamak için ülkeden kaçtığını fakat sonunda yakayı ele verdiğini belirtti.

Özersay, “sahte diplomayı aldım ama kullanmadım” diyerek, HAKSIZ YERE aldığınız o diplomayı SAKLAYARAK ya da YIRTIP ATARAK veya yurt dışına KAÇARAK KURTULAMAYACAKSINIZ, PEŞİNİZİ BIRAKMAYACAĞIZ demiştik!” şeklinde hatırlatma yapan Özersay, Juju lakablı Fatoş Ünal’ın bu sabah Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldığını ve yurtdışına çıkışının da yasaklandığını duyurdu.

“Bu şahış neden sabahın köründe mahkemeye çıkarıldı?”

HP Genel Başkanı Özersay, sosyal medya paylaşımında Ünal’a uygulanan “ayrıcalıklı” işlem konusuna da değinerek, Ünal’ın sabahın erken saatlerinde polis tarafından tutuklanmasının hemen ardından Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarılması ve ardından serbest bırakılmasını eleştirdi.

Özersay, “Bu arada tüm diğer mahkeme önüne çıkarılan sahte diplomalılardan FARKLI olarak bu şahıs NEDEN SABAHIN KÖRÜNDE mahkemeye çıkarıldı? BASIN GÖRMESİN, KİMSE FOTOĞRAF ALAMASIN ve “İNCİNMESİN” diye değil mi? Kendisine bu KIYAĞI KİM ÇEKTİ? Bu kıyağı kimin talep ettiği malum ama KİMİN KABUL ETTİĞİni öğreneceğiz ve onları da deşifre edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kudret Özersay paylaşımını “Az sabır, SIRADAKİ GELSİN…” ifadeleriyle sonlandırdı.











Başa dön tuşu