Adli OlaylarGüncelInstagramKıbrısManşetSiyaset

Larnaka Havaalanı’nda tutuklanan kadın tutuklanan ikinci emlak tanıtımcısı oldu


Adanın kuzeyinde Kıbrıslırumlara ait arsalarda yasadışı bir şekilde inşa edilen emlak satışını teşvik ettiği iddiasıyla adı henüz açıklanmayan 49 yaşındaki bir kadın Larnaka Havaalanı’nda şüpheli olarak tutuklandı

Tutuklanan kadının uyruğu bir Avrupa ülkesi

Cyprus Mail‘in haberine göre, AB ülkesinden olan kadın, Larnaka havaalanına vardığında polisin kendisi için bir tutuklama emri çıkarması nedeniyle tutuklandı.

Larnaka Havaalanı’nda tutuklanan kadın, kuzeyde yaşayan ve polise ifade vermesi gerekmesine rağmen ifade vermeye gelmeyen Alman vatandaşı Rikels‘in ardından Kıbrıs Cumhuriyeti yetkilileri tarafında hedef alınan ikinci emlak tanıtımcısı oldu.

Alpan Uz’dan Tarık Kadri’ye

Cyprus Mail haberinde, hakkında uluslararası yakalama kararı çıkarılan Alman vatandaşı Rikels’in yasal temsilcisini değiştirdiğini duyurarak, Rikels’in avukatlığının Alpan Uz‘dan Ersin Tatar’a ve büyük emlak şirketine yakınlığı ile bilinen Tarık Kadri‘ye geçtiğini belirtti.

Gazete ayrıca, atanmış Cumhurbaşkanı Tatar’ın davaya müdahale etme girişiminde bulunduğu ve avukat değişikliğinin arkasında yatan nedenin bu olduğunu vurguladı.











Başa dön tuşu