
Türkiye‘de yürütülen sahte diploma soruşturmaları kapsamında, seans başına 4 bin 500 TL ücret talep eden sahte diplomalı psikolog Volkan Uçak‘ın daha önceden halı yıkamacı olduğu ortaya çıktı
Halı yıkamacı olduğu ortaya çıktı
Cumhuriyet‘in haberine göre, Türkiye’de sahte diploma ve e-imza soruşturması kapsamında yeni bilgiler gün yüzüne çıkıyor. Bu kapsamda bugüne kadar 37 kişi tutuklanırken, Volkan Uçak’ın da bu kişiler arasında yer aldığı belirlendi.

Aynı yıllarda Adana Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı olduğu tespit edildi
Sahte diploma temin edenler arasında yer alan Abdullah Volkan Uçak’ın, Ege Üniversitesi’nden hem lisans hem de klinik yüksek lisans diploması almış gibi gösterildiği belirlendi. Ancak Uçak’ın aynı yıllarda Adana Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı olduğu tespit edildi.

İddialara göre Uçak, sahte diplomayla danışan kabul etmeye başladı ve bir seans için 4 bin 500 TL ücret talep etti. Öte yandan Uçak’ın psikolog olarak bazı TV programlarına katıldığı biliniyor.




















