KıbrısManşet

BY: Partimiz emeğin sesini daha gür bir şekilde yükseltmeye devam edecek

Emekçinin Partisi Bağımsızlık Yolu (BY), 2022 Yerel Seçimleri’nde Lefkoşa ve Girne’de geçmiş seçime oranla oylarını artırdıklarını duyurdu, ’emekçinin sınıfsal çıkarlarını savunma kararlılıklarını bileyen bu destek’ adına halka teşekkür etti

BY: Partimiz bu seçimlerden Lefkoşa’da yüzde 3,19 ve Girne’de yüzde 4,51 oranları ile oylarını arttırarak çıktı

Emekçinin Partisi Bağımsızlık Yolu ‘Emekçinin Partisi Büyüyor’ dediği yazılı basın açıklamasında; 2022 Yerel Seçimleri’nde Lefkoşa ve Girne’de geçmiş seçime oranla oylarını artırdıklarını duyurdu, ’emekçinin sınıfsal çıkarlarını savunma kararlılıklarını bileyen bu destek’ adına halka teşekkür etti.

Açıklama şöyle: 

“Partimiz Bağımsızlık Yolu kendi logosu ile girdiği Belediye Meclisi seçimlerinden; Lefkoşa’da yüzde 3,19 ve Girne’de yüzde 4,51 oranları ile oylarını arttırarak çıkmıştır. Emekçilerin sınıfsal çıkarlarını savunma kararlılığımızı bileyen bu destek için halkımıza teşekkür ederiz.

Partimiz emeğin sesini daha gür bir şekilde yükseltmeye devam edecek; yoksulluğa, sömürüye, gericiliğe karşı, barış, demokrasi ve emeğin kurtuluşu mücadelesini artarak sürdürecektir. ‘Ferman Padişahınsa Bu Memleket Bizim'”











Başa dön tuşu