InstagramKıbrısManşet

Bengihan: Yeterli elektrik olmaması nedeniyle, 2 jeneratör patladı, su motorları yandı

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) ve Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN) Sivil Havacılık Dairesi İtfaiyesinde var olan ekipman eksikliklerinin giderilmesi için uyarı eylemi yaptı

Bengihan: 3 ay geçmesine rağmen eksikliklerin giderilmesi için bir adım atılmadı

Sivil Havacılık Ercan İtfaiyesinde basın açıklaması yapan sendikalar, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’yı göreve davet ederek, sorunların bir an önce giderilmesini istedi.

Eylemde ilk sözü alan KTAMS Genel Başkanı Güven Bengihan, 20 Temmuz’da yeni binasına taşınan itfaiye çalışanlarına, binadaki eksikliklerin en kısa sürede giderileceği sözünün verildiğini ancak 3 ay geçmesine rağmen bir adım atılmadığını ifade etti.

Açıklama yok.

“Yeterli elektrik olmaması nedeniyle, kurulan 2 jeneratör patladı, su motorları yandı”

Bengihan, mevcut sorunların daha da büyüdüğünü, binada yeterli elektrik olmaması nedeniyle, kurulan 2 jeneratörün patladığını, su motorlarının yandığını söyleyerek, şu an üçüncü jeneratörün devrede olduğunu, bir an önce bu sorunun giderilmesi gerektiğini belirtti.

Açıklama yok.

Konuşmasında itfaiyedeki alarm-anons sistemi, hidratlardaki su, acil durum garaj kapısı ve EBS sistemi gibi sorunların da giderilmediğini ifade eden Bengihan, Ercan Havalimanı’ndaki grev yasağının 24 Kasım’da biteceğini anımsatarak, Bakan Arıklı’yı göreve davet etti.

Açıklama yok.

Atan: Altyapıdaki sıkıntıların giderilmemesi halinde sorunlar daha da büyüyecek

KAMUSEN Başkanı Metin Atan da konuşmasında Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’yı, göreve davet etti, sorunları gelip yerinde görmesini istedi.

Altyapıdaki sıkıntıların giderilmemesi halinde sorunların daha da büyüyeceğini öne süren Atan, bir an önce İtfaiyeye 2 araç alınması gerektiğini kaydetti.











Başa dön tuşu