InstagramKıbrısManşet

Erhürman: Yönetmemenin yanına ciddiyetsizlik de eklenince, böyle çekilmez oluyor işte

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Ercan Havalimanı‘nda elektrikle ilgili yaşanan arıza nedeniyle açıklama yapan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’ya tepki göstererek, “Yönetmemenin yanına bir de ciddiyetsizlik eklenince, her şey böyle çekilmez oluyor işte” dedi

Erhürman: Arıklı’nın kaçıncı “sabotaj” açıklaması, hatırlayan var mı? Hangisi kanıtlandı?

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erhürman, Arıklı’nın kaçıncı “sabotaj” açıklaması olduğunu ve hangisinin kanıtlandığını sorarak, “Öyle bir şey olsa dahi, önce araştırın, sonra dillendirin” dedi.

Sürekli suçlu aradıklarını ve her şeyin üstünü örtmek için sisli havalar yaratıldığını belirten Erhürman, şöyle devam etti;

“Yönetmemenin yanına bir de ciddiyetsizlik eklenince, her şey böyle çekilmez oluyor işte!”

“Ercan’da, elektrikle ilgili yaşanan arıza dolayısıyla, Sn. Arıklı uçakta, Sn. Üstel de havalimanında beklemek zorunda kalmış. Yüzlerce yolcu da tabii!

Sn. Arıklı hemen açıklamayı yapıştırmış: “Teknik arıza mı, insan eliyle yapılan sabotaj mı? Araştıracağız”…

Bu Sn. Arıklı’nın kaçıncı “sabotaj” açıklaması, hatırlayan var mı? Hangisi kanıtlandı? Öyle bir şey olsa dahi, önce araştırın, sonra dillendirin. Ama sürekli kendinizden başka bir suçlu arayacak ve her şeyi örtmek için “sisli havalar” yaratacaksınız ya!..

Yönetmemenin yanına bir de ciddiyetsizlik eklenince, her şey böyle çekilmez oluyor işte!”

SON DAKİKA!: Ercan, terminal ve hava sahası olarak tamamen devre dışı!











Başa dön tuşu