InstagramKıbrısManşet

SON DAKİKA! “AKSA Genel Müdürü Şentürk, El-sen Başkanı Tuğcu’yu tehdit etti”

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-sen) Genel Başkanı Ahmet Tuğcu, kendisini tehdit ettiği ettiği gerekçesiyle AKSA Genel Müdürü Şener Şentürk‘ü İskele Polis Karakolu‘na şikayet etti

SON DAKİKA! “AKSA Genel Müdürü Şentürk Tuğcu’yu tehdit etti

Özgür Gazete‘nin edindiği bilgiye göre; telefonla tehdit edildiğini söyleyen Tuğcu, bu sabah İskele Polis Karakolu’na giderek, Şentürk’ten şikayetçi oldu.

Tuğcu: Ne hikmetse tam da şimdi

Konuyla ilgili daha sonra yapılan basın açıklamasında konuşan Tuğcu, 2017 yılında Mağusa‘da görev yaptığı dönemde, dönemin Genel Müdürü’nün bir yandaşına çıkar sağlamak amacıyla kendisinden talep ettiği gayri yasal işlemleri yapmadığı için hakkında soruşturma açtığını belirtti.

Yapılan soruşturma sonrası, polis ve Başsavcılığın suç unsuru bulmaması ve yapılan iddiaların yalan olduğunun belgelendiğini söyleyen Tuğcu, “Ne hikmetse tam da şimdi Ünal Üstel’in kurultay hesapları nedeniyle yaptığı terfiler ve AKSA’nın getirdiği 2 jeneratörün testlerinin geçmediği bir dönemde gündeme geliyor” dedi.

Kurum evraklarının AKSA Genel Müdürü’ne yasa dışı olarak sızdırıldığını kaydeden Tuğcu, polise şikayetçi olduğunu belirtti.











Başa dön tuşu