InstagramKıbrısManşetSiyaset

Harmancı: Bu grupları besleyen işletmeler de bundan nasibini alacaksa alacak!

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, dün gece Lefkoşa Zahra Sokak‘ta yaşanan kalabalık grubun kavgasının basit bir kavga olayı olmadığını, “mafyacıklaşmış” grupların güç egzersizleri olduğunu söyleyerek, “Biz buraları kolay yaratmadık, kolay da kaybetmeyeceğiz” dedi

Harmancı: “Mafyacıklaşmış” grupların güç egzersizleri

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Harmancı, dün akşam Zahra Sokak’ta olanların basit kavga konuları olmadığını, ülkenin her alanında olduğu gibi “mafyacıklaşmış” grupların güç egzersizleri olduğunu söyledi.

Harmancı yaşananları, “Daha önce defalarca suça karışmış aynı isimlerin, aynı ıslah olmayanların, dönüp dolaşıp yaratılan değerleri kendi menfaatlerine evirme çabaları” olarak yorumladı.

“Biz tırnaklarımızla yarattık Surlariçi’nin geldiği noktayı”

“Biz buraları kolay yaratmadık, kolay da kaybetmeyeceğiz” diyen Harmancı şöyle devam etti;

“Evet bu konularda her kurumla iş birliği yapacağız ama kendi önlemelerimizi de alacağız. Bu grupları besleyen işletmeler de bundan nasibini alacaksa alacak. Ülkeyi getirdiğiniz nokta her alanda kaos, biz sizin düzeninizin parçası değiliz, biz tırnaklarımızla yarattık Surlariçi’nin geldiği noktayı sizin düzeninize de heba etmeyeceğiz”











Başa dön tuşu