KıbrısManşet

1’i çocuk 3 kişi yaralandı

İskele-Ercan ana yolunda, Akova-Geçitkale arasında bugün meydana gelen trafik çarpışmasında 1’i çocuk 3 kişi yaralandı

Bariyere sıkıştı

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, İskele – Ercan anayolu üzerinde 12.30 sıralarında Akova- Geçitkale kavşağı arasında meydana gelen trafik çarpışmasında, araçtan kopan parçayı almak için yol içerisine duran araca arkadan gelen başka bir araç çarptı.

Çarpışmada, araçtan kopan parçayı almak için yol kenarında bulunan 14 yaşındaki erkek çocuk, araç ile bariyer arasına sıkışarak, yaralandı.

Kopan parça, Uysal’ın hayvan nakil aracına çarpmasına sebep oldu

Polis’ten verilen bilgiye göre, 58 yaşındaki Niyazi Boransel, kullandığı GD 068 plakalı aracın arkasında çektiği hayvan nakil aracı ile Geçitkale istikametine doğru seyrederken, aracının sol arka lastiğinden kopan parçayı almak üzere yol içerisinde durdu.

Bu sırada arkasından aynı istikamete doğru seyreden 56 yaşındaki Mehmet Uysal, yönetimindeki GH 439 plakalı kamyon ile hayvan nakil aracının arka kısmına çarptı.

Yaralılar Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Çarpmanın etkisiyle ileriye doğru savrulan GD 068 plakalı araç, yolun solunda bulunan çelik bariyere çarptı.

O esnada GD 068 plakalı araçta yolcu olarak bulunan ve araçtan kopan parçayı almak için yol kenarında bulunan 14 yaşındaki erkek çocuk, GD 068 plakalı araç ile barijer arasına sıkışarak yaralandı.

Çarpışmada yaralanan GD 068 plakalı araç sürücüsü Niyazi Boransel ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 31  yaşındaki Jordan Kelly ve 14 yaşındaki erkek çocuk’un kaldırıldıkları Mağusa Devlet Hastanesi’nde tedavileri sürüyor. Soruşturma devam ediyor.











Başa dön tuşu