Kıbrıs

Hasan Çakmak kitaplarını ZAYDER üyeleri için imzaladı

Uluslararası birçok edebiyat ödülü sahibi Kıbrıslı yazar Hasan Çakmak, Zeytin Ağacı Eğitim Yardımlaşma Derneği’nde (ZAYDER) yazmış olduğu kitapları anlattı.

Gamana Danışmanlık Merkezi’nin orgaziyasyonu ile gerçekleştirilen buluşmada katılımcılar Hasan Çakmak’a kitaplarını imzalatma fırsatı buldular.

imza2.jpg

Gamana Danışmanlık Merkezi Direktörü İpek Kabidan’ın yazar Hasan Çakmak’ı sunuşu ile başlayan kültür buluşmasına katılım oldukça yüksek oldu.

İpek Kabidan, yazar Hasan Çakmak’ın Kıbrıslı bir yazar olması ve yurtdışında birçok şehir ve ülkede Kıbrıs’ı temsil etmesini anlatarak başladığı konuşmasında, yazarın dünyada gösterdiği başarı grafiğinin herkesi gururlandırdığını ifade etti.

plaket.jpg

Kabidan Kıbrıs’tan yola çıkıp uluslarası birçok ödülü ülkemize kazandıran Hasan Çakmak’ın başarı öyküsün birçok insana esin kaynağı olduğunu dile getirdi.

Gamana Danışmanlık Merkezi olarak Hasan Çakmak ve Zeytin Ağacı Eğitim Yardımlaşma Derneği ile yapacakları birçok çalışmanın ilk adımı olduğunu dile getiren Kabidan sözü dernek Genel Başkanı Rabia Özcömert’e bıraktı.

toplu2.jpg

Özcömert, teşekkür plaketi sundu

Zeytin Ağacı Eğitim Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Rabia Özcömert konuşmasında Hasan Çakmak gibi uluslararası niteliğe sahip bir yazarı dernek merkezinde görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başkan Özcömert, yazar Hasan Çakmak’ın dernekte kültür sohbetine katılmasına vesile olan İpek Kabidan’a teşekkür etti.

Zeytin Ağacı Eğitim Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Rabia Özcömert konuşmasının ardından Hasan Çakmak’ı teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket takdimi sırasında kısa bir konuşma yapan Hasan Çakmak, kendisini plaketle ödüllendiren dernek yetkililerine teşekkür etti.

Çakmak, 50’ye yakın ülke dolaştıktan sonra Lefkoşa’da kendisi ile övgü yolu sözlere layık olmaya çalışacağını söyleyerek, değer veren herkesi sevgiyle kucakladığını dile getirdi.

Plaket takdimi sonrasında Hasan Çakmak yazarlık serüvenini ve YOL isimli son kitabını anlattı.

Seyahatname türündeki kitabını dünyanın birçok yerinde tanıtımını yaptıktan sonra kendi ülkesinde konuşuyor olmanın oldukça keyifli olduğunu ifade eden Hasan Çakmak, Zeytin Ağacı Eğitim Yardımlaşma Derneği üyelerinden oluşan katılımcıların sorularını yanıtladı.

Soru cevap bölümünün ardından Hasan Çakmak YOL isimli kitabını Zeytin Ağacı Eğitim Yardımlaşma Derneği üyeleri için imzaladı.











Başa dön tuşu