DünyaKıbrısManşet

Peker: Seçimlerde dağıttığınız kahveler bile benimdi

Suç örgütü lideri Sedat Peker 9. videosunda, Türkiye‘deki milletvekillerine 10 bin Dolar dağıttığı iddiaarı için, ‘Daha fazlasını dağıttım’ dedi

Abdülkadir Selvi

Düşkün Abdülkadir (Abdülkadir Selvi), 150 kiloluk bir adam (Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım) Venezuella’ya kit getirmiş. Gümrükte kaydı yok, elinde poşetle getirmiş. Abdülkadir sen nasıl bir onursuzsun.

Biz Ergenekon‘dan cezaevinden çıktık, daha ikinci gündü. Bir düğün konvoyu geçiyordu ve arabanın üzerinde PKK bayrağı vardı, İstanbul’uniçinde.

Uzun süre cezaevinde yattığım için deliriyorum zannettim. Ben çıktığımda Türkiye böyleydi. PKK’ya yakın olanların çocukları gece kulüplerinde en ön masalarda otururdu.

Bu aileler ihaleye girdiğinde bizimkiler o ihaleye giremiyordu. Biz böyle mi Türkiye’ye çıktık.

Pasaportlar

Benim avukatlarımın ve bazı yakınlarımın pasaportlarını iptal ettiler. Dünyada ilk tek Türkiye’de bir kanun çıkardılar, İçişleri Bakanı yetkisiyle pasaportlar iptal ediliyor. Tüm mahkemlerden daha güçlü bizim Süleyman. Yasağı kendi koyuyor ama yasağın kaldırılacağı yere de kendi adamını getirmiş.

Azerbaycanlılar diyor ki, ‘Gardaş gardaş dediniz, geldiniz burada her şeyi yaptınız’. Balkanlar artık bizi ümmetin lideri diye görmüyor. Yanlış politikalarınız yüzünden. Buradaki gibi oralarda da her yeri aldılar. Piyango işini de pamukörene (Demirören) verdiler.

İnsanların Erdoğan’a ‘Hani bize yardım edecektin’ diye bağırdığı görüntüleri, ‘Erdoğan’a sevgi seli’ diyerek verdiniz.

Metin Külünk

Benim her ay 10 bin Dolar yolladığım bir milletvekili yok, daha çok yolladıklarım var. 10 bin Dolar’ı bana nasıl yakıştırdınız?

Metin Külünk, beni telefonla aradı, beni sakinleştirdi. Sonra beni itibarsızlaştırmak için arkamdan konuştu.

AKP’nin seçim zamanında dağıttığı kahveler var ya, o kahve benimdi. Küçük bir fabrikam vardı. Hani ben pislik mafyaydım?

Onlar liralık kahveyi benden alıp dağıtmadınız mı her seçimde? Bir lira verdiniz mi ? Düşmanlığınız bile kahpece sizin.











Başa dön tuşu