KıbrısManşet

Kişmir: Her iki sürecin de takipçisi olacağız

Basın Emekçileri Sendikası Başkanı Ali Kişmir, Dün gece geç vakitlerde iki basın çalışanına yapılan saldırıyı kınayarak, polisin gözü önünde gerçekleşen bu saldırı karşısında polisin etkisizliğinin tam bir fiyasko olduğunu ifade etti

Kişmir, dün geceki saldırıyı kınadı

Kişmir, dün gece geç vakitlerde iki basın çalışanına yapılan saldırı tüyler ürpertici olduğunu, Kıbrıs Gerçek Genel Yayın Yönetmeni Çağlar Yüksel, evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce darp edilmiş, çok ağır yaralar aldığını belirtti.

Polis’in konuya anında müdahale ettiğini belirten Kişmir, “Beklentimiz bu çirkin saldırıyı yapanların bir an önce bulunması ve adaletin sağlanmasıdır. Burada polisin sorumluluğu ve niyeti son derece önem arz etmektedir” dedi.

Kişmir: Polisin etkisizliği tam bir fiyaskodur

Yine gece geç vakitlerde görevi başında olan Kıbrıs Gerçek Haber Sitesi Kameramanı Kenan Doğu, kendine ‘hakem’ diyen bir maganda tarafından hakarete uğramış ve darp edildiğini ifade eden Kişmir, “Polisin gözü önünde gerçekleşen bu saldırı karşısında polisin etkisizliği tam bir fiyaskodur” dedi.

Her iki olayda da sorumluların yargı önüne çıkarılması ve dün geceki kara lekenin yetkililer tarafından silinmesi elzemdir diyen Kişmir, “Her iki sürecin de takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine getiririz” dedi.











Başa dön tuşu