KıbrısManşet

CTP: Halkın size dayanacak sabrı kalmadı!

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Azınlık Hükümeti‘nin 10 ay boyunca bu ülkeye yaşatmadığı rezillik ve kriz kalmadığını söyleyerek, bir an önce erken seçim tarihini belirlemeleri ve çekip gitmeleri gerektiğini söyledi

CTP: Halkın size dayanacak sabrı kalmadı!

CTP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamayda, beceriksiz, basiretsiz ve istifa etmeyi dahi beceremeyen Azınlık Hükümeti’nin ülkeyi kaosa sürüklemeye devam ettiği vurgulandı.

“Kıbrıs Türk halkına her gün farklı bir kriz yaşatan bu beceriksizler, istifa etmeyi bile yüzlerine gözlerine bulaştırmışlardır” denilen açıklamada, eğitimde, sağlıkta ve ekonomide halka her gün zarar vermeye devam edenlerin, ulaşımda da halkı krizin ortasına terk ettiği söylendi.

“Halkın derdi kurultayınız değil, ekmek parasıdır”

‘Geleceğe yürüyoruz’ diye gelenlerin, memleketi yüz yıl geriye götürürken yüzlerinin dahi kızarmadığı belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi;

“Halka her alanda eziyet çektirmeye devam edenler, bunun hesabını elbet verecektir. Halk nazarında saygıyı ve itibarı kaybetmelerine rağmen koltuklarında oturmaya devam etmektedirler. Makam sevdasından dolayı bir şey olmak için siyaset yapan bu arkadaşların gailesi hiçbir zaman halk olmamıştır.

Bu halk on liralık kıyma almayı, on liralık benzin koyabilmek için uzun kuyruklarda beklemeyi, eğitimde ve sağlıkta plansızlığı hak etmemektedir. Bu ülke ve insanı sizin kurultayınızdan çok daha önemlidir. Halkın derdi kurultayınız değil, ekmek parasıdır.

10 ay boyunca bu ülkeye yaşatmadığınız rezillik ve kriz artık kalmamıştır. Görevinizi tamamladınız, artık yeter.
Halkın size dayanacak sabrı kalmadı, bir an önce erken seçim tarihini belirleyin ve çekip gidin!”











Başa dön tuşu