KıbrısSürmanşet

Özçürümez: Ekonomik sıkıntılara karşı hükümetlerin atacağı adımların takipçisi olacağız

Hazine ve Maliye Çalışanları Sendikası (MALİYE-SEN), seçim ve isim değişikliğinin de yer aldığı tüzük değişikliği gündemi ile 4. Olağan Genel Kurul’unu gerçekleştirdi

Hazine-Sen’in adı Maliye–Sen olarak değiştirildi

Genel Kurulun Divan Başkanlığı’nı Kadir Avkan üstlenirken; Divan Kurulu, Şemi Özkol ve Aliye Dalcı’dan oluştu.

Tüzük değişikliği ile Hazine Çalışanları Sendikası (Hazine-Sen) olan ismimiz Hazine ve Maliye Çalışanları Sendikası (Maliye–Sen) olarak değiştirildi.

Yeni Yönetim Kurulu oluşturuldu

Yapılan seçim sonucunda Lisani Özçürümez Maliye-Sen sendikasının başkanlığına getirildi.

Yönetim Kurulu ise; Çağrı YAĞLI, Şenol KARAYEL, Kerim Şad KOLOZALİ, Onur TÜMTÜRK, Kemal KANISOY, Mehmet GÜRSOY, Kemal ÇETİNYAY, Ebru Turan ERSOY ile Safure YENİÇERİ’den oluştu.

Sendikanın Denetleme Kurulu; Sezai EMRE, Anıl ÖZBAY ve Çiler EFENDİ’den oluşurken, Disiplin Kurulu; Yeşim BİNİCİ, Tümer KARAVA ve Menteş İNATÇI’dan oluştu.

Yeni dönemde başkanlığa getirilen Lisani Özçürümez tüm üyelere ve yönetime teşekkürlerini sunarken gösterilen güvene layık olabilmek adına başkan ve yönetim kurulu olarak özveri ile çalışacaklarını ifade etti.

Özçürümez: Ekonomik sıkıntılara karşı hükümetlerin atacağı adımların takipçisi olacağız

Özçürümez, Başkanlığı devreden Sezai Emre’ye ve yönetimine teşekkürlerini sunarken onların tecrübelerinden faydalanmak adına her zaman istişare içerisinde olacaklarını açıkladı.

Özçürümez, “İçinde bulunduğumuz dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılara karşı hükümetlerin atacağı adımların takipçisi olacağız ve emekçilerin hakları için her türlü mücadeleyi vereceğiz” şeklinde sürdürdü.

Yapılan konuşmaların ardından Genel Kurul’un oylamasına sunulan tüzük değişikliği oybirliği ile kabul edilerek yürürlüğe girdi.











Başa dön tuşu