KıbrısManşet

Derya’dan Mine Atlı ve Hayvancılar Birliği üyelerine destek

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Doğuş Derya‘dan, Cumhurbaşkanlığı’nda bulunan Ersin Tatar‘ın polise şikayet ettiği Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mine Atlı‘ya ve yine Tatar’ın şikayetiyle tutuklanan Hayvancılar Birliği üyelerine destek geldi

Derya: Halk düşmanı Tatar, senden korkan senin gibi olsun

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Derya, aldığı talimatlarla Kıbrıs Türk demokrasisini mandıraya çeviren Ersin Tatar’ın, eylem yapan hayvancıları tutuklatmaya kalktığını söyleyerek, bugüne dek birçok vatandaşı ve gazeteciyi sosyal medya paylaşımlarından dolayı şikayet ettiğini hatırlattı.

Derya, “Bugün de TDP Başkanı Mine Atli arkadaşımızı sosyal medya paylaşımı dolayısıyla polise şikayet etti. Eylem veya ifade özgürlüğünden haberi olmadığı için bulunduğu mevkiyi kendi halkına karşı kullanmaya kalkan biri haline gelmiş. Bunun adı ‘halk düşmanlığıdır’. Bütün memleket bu şuursuzca hareketlerden bıktı usandı. Ne yapacaksın sayın Tatar? Bütün halkı seni eleştiriyorlar diye tek tek polise mi vereceksin? Hade buyur ver. Senden korkan senin gibi olsun” dedi.











Başa dön tuşu