KıbrısManşet

TDP: Tebrikler Buse Savaşkan

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Fransa’nın Troyes şehrinde düzenlenen özel bir organizasyonda yüksek atlama kategorisinde birincilik elde edip rekor kıran Buse Savaşkan’ın başarısından dolayı hem mutluluk hem de hüznü bir arada yaşadıklarını kaydetti

TDP: Tebrikler Buse Savaşkan

TDP açıklamasında; ‘‘Mutluluk ve hüznü bir arada yaşıyoruz. Mutluluğumuz Buse Savaşkan’ın Fransa’da düzenlenen olimpik deneme yarışmasında yüksek atlama kategorisinde birincilik elde edip rekor kırması bizi son derece gururlandırmıştır. Üzücü olan kısmı ise, ülkemizin Buse Savaşkan gibi başarılı sporculara gereken önemin verilmemesidir. Spor camiası için finansal değerin olmamasından kaynaklı, gelecek kaygısı taşıyan sporcularımız yurtdışında kariyerlerini sürdürmek durumunda kalıyor. Her geçen gün gençlerimizi kaybediyoruz. TDP olarak sizlerden özür diler, kariyerinizde nice başarılara imza atmanızı temenni ederiz’’ ifadelerini kullandı.

Gençlere ve sporculara gereken önemin ve değerin verilmesi gerektiğini vurgulayan TDP, gençlerin önünü açmak için hükümetin harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.











Başa dön tuşu