InstagramKöşe Yazarlarımız

Buyurun Efendim, Siz Önden!


Çalanı, çalabildiği için alkışlayan ve bu da yetmezmiş gibi “bizi da al beraber çalalım” diyen değişik bir toplum; siyasi iradenin sokak ortası anlamsız yere kurban ettiği bir canlı ve buna karşılık “bize işimizi halledersan yolunuz, yolumuzdur” diyen vatandaş!

UBP denilen siyasi kaos partisinin, genel başkanlık seçimine adaylığını açıklayan Ünal Üstel bunu şölen esasından, yandaşlarının bol alkışlı bir destek ile pofpoflaması çok ilginç bir durum.

Zira hem partisine hem başbakanlığa atanmış olan bu şahıs, pandemi dönemi jet skandalı, sahte diploma ile ilgili tutuklama süreçlerinde de ‘sevgilisi’ olduğu iddia edilen Juju isimli kişinin el altından yargılanmasına aracı olması gibi konuların tamamı skandaldan ötede olduğu kadar kurban edilen koyun ve köylünün ‘işimi hallet yolun yolumuzdur‘ mentalitesinde ki destekçileri de ayrı bir sıkıntıdır.

Ah be iki gözüm, 3 kuruşluk gününüz için alından kıymetli yarınlarınızı sattığınızın farkında değilsiniz.

Aslında yolun ortasında kurban edilen koyunun temsil ettiği bu tip siyasilere alkış tutanlar ve destekleyenlerdir.

Şikâyet ettiğiniz tüm başlıkların altında, sizin çıkar ve menfaat ilişkinizden doğan ve beslenen kirli siyasiler vardır.

Ne demek lazım bilmem ama siz koyunlar, kurtların peşinde koştuğunuz sürece onlar imparatorluğunu, sizler ise kısa süreli mutluluğunuzu yaşayacaksınız, ta ki memleketi tüketene kadar…











Başa dön tuşu