KıbrısManşet

Kişmir: İstediğiniz kararı üretmek için “arızalı örgüt” ne kadar az olursa o kadar iyidir!


Basın Emekçileri Sendikası (Basın-sen) Başkanı Ali Kişmir, Cumhuriyetçi Türk Partisi‘nin (CTP) enerji krizi konusunda “ortak akıl” çağrısıyla yaptığı ancak kendi dışında siyasi partileri ve birçok sendika ile örgütü davet etmediği toplantıya davet edilenlere işaret etti

Kişmir: İstediğiniz kararı üretebilmek için ‘Arızalı örgüt’ ne kadar az olursa o kadar iyidir

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kişmir, Basın-sen olarak CTP’nin tercih ve davet etmediği örgütler arasında olduklarını, davet edilenler arasında özelleştirme yanlısı olanlardan külliye destekçilerine kadar bulunduğunu ama sokakta omuz omuza olan bazı örgütler ve siyasi partilerin olmadığını söyledi.

Kişmir, “Elbette tercih meselesi, sonuçta istediğiniz kararı üretebilmek için ‘Arızalı örgüt’ ne kadar az olursa o kadar iyidir. Sonuç olarak CTP ve katılımcı örgütler bir mutabakat metninden bahsediyor, gelen bilgiler eylemin bu akşam 20:30’da sona erdirileceği yönünde” dedi.

“Toplantıda olmadığımız için süreç nasıl bu noktaya evrildi bilmiyoruz”

Kişmir şöyle devam etti;

“Toplantıda olmadığımız için elbette süreç içeride nasıl bu noktaya evrildi bilmiyoruz, dolayısıyla mutabakat metninin altında imzamız da yok. Umarım CTP ve tercih ettiği örgütler doğru bir karar almıştır ancak böylesi bir karar keşke bir siyasi parti çatısı altında alınmasaydı. Neyse, hayırlısı olsun diyelim”











Başa dön tuşu