KıbrısManşet

Serdaroğlu: Asgari ücretliyi düşünmeyenler asgari ücretliye bir darbe daha vurdu

Hür İşçi Sendikaları Federasyonu (Hür-İş), Başkan Vekili Ahmet Serdaroğlu, tüp gazın, tavuk ürünlerinin, okul kıyafetlerinin, gıda ve sebzenin fiyatlarının her saat değiştiğini söyleyerek, bir tek değişmeyenin asgari ücretlinin asgari ücreti olduğunu söyledi

Serdaroğlu: Asgari ücretliyi düşünmeyenler asgari ücretliye bir darbe daha vurdu

“Yoksulluk ve gariban bir halde yaşamını sağlamaya çalışan asgari ücretli PCR ve antijen testlerini nasıl ödeyecek, hangi parayla?” diye soran Serdaroğlu, ailesine bile bakamayan, geçim derdinde olan toplumun büyük bir kısmı olan asgari ücretliyi düşünmeyenlerin asgari ücretliye bir darbe daha vurduğunu söyledi.

Açıklama şu şekilde:

Hür-İş Federasyonu olarak ülkede yaşamın giderek ağırlaştığı bir dönemde tüp gaz %20, tavuk ürünlerine %10-15, okul kıyafetleri %30, gıda ve sebzede her gün saat başı fiyatların değiştiği bir ortamda bir tek değişmeyen asgari ücretlinin asgari ücreti.

Yoksulluk ve gariban bir halde yaşamını sağlamaya çalışan asgari ücretli PCR ve antijen testlerini nasıl ödeyecek, hangi parayla? Ailesine bile bakamayan, geçim derdinde olan toplumun büyük bir kısmı olan asgari ücretliyi düşünmeyenler asgari ücretliye bir darbe daha vurmuştur.











Başa dön tuşu