KıbrısManşet

Erhürman: Kıbrıs Türk halkı demokrasi kültürü olduğunu ispatlayan bir halk

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk halkının on yıllardır demokrasi kültürünün buralarda ne kadar yerleşmiş olduğunu ispatlayan bir halk olduğunu söyleyerek, bugün de halkın sandıklara giderek iradelerini ortaya koyacaklarına inandığını belirtti

Erhürman: Çocuklarımız, torunlarımız ve geleceğimiz için

Gönyeli İlkokulu‘nda 70 numaralı sandıkta oyunu kullanan Erhürman, oy kullanımından sonra basına kısa bir açıklama yaparak, hem kendimiz, kendimizden fazla da çocuklarımız için gerçekleştirilen bir seçim olduğunu, seçimden sonra Kıbrıs Türk halkını daha aydınlık günlerin beklediğine inandığını söyledi.

Erhürman, “Tabi bu iş demokrasi işi, demokrasi de bir kültür meselesi. Kıbrıs Türk halkı on yıllardır demokrasi kültürünün buralarda ne kadar yerleşmiş olduğunu ispatlayan bir halk. Bugün de bu demokrasi kültürünün sonucu olarak halkımızın sandıklara gelip iradelerini ortaya koyacaklarına yürekten inanıyorum. Çocuklarımız, torunlarımız ve geleceğimiz için seçimler Kıbrıs Türk halkı ve adamıza hayırlı olsun” dedi.











Başa dön tuşu