InstagramKıbrısManşetSiyaset

Özersay: Bunlar yenilir yutulur iddialar değil, polise başvuracağız




Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, iş insanı ve eski Demokrat Partili Redif Nurel‘in, “Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ve Milletvekili Hasan Tosunoğlu benden 2 buçuk milyon TL rüşvet istedi. Bağıştan bile rüşvet alıyorlar” sözleri üzerine polise başvuracaklarını açıkladı

Özersay: Bunlar yenilir yutulur iddialar değildir

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özersay, Nurel’in açıklamalarına işaret ederek, “Bugün bir canlı yayında isimler mekan ve miktar olmak üzere tüm detaylar verilerek bir bakan ve milletvekilinin yüklü miktarda rüşvet istedikleri iddiası kendisinden rüşvet istenildiğini iddia eden kişi tarafından dile getirildi” dedi.

Üstelik aynı Bakanlık yetkililerinin spor kulübü yöneticilerinden verecekleri bağış karşılığında bağış miktarının iki katı kadar makbuz talep ettiklerinin ve gerekçesi sorulduğunda da “yarısı da bizim” dediklerinin de iddia edildiğini söyleyen Özersay, “Bunlar yenilir yutulur iddialar değildir. Üstelik bahse konu kişi bunları bizzat kendisinin yaşadığını söylemektedir birinden duyduğunu değil. Yarın ilk işimiz polise başvurmak olacak” dedi.

İşte Redif Nurel’in o açıklamaları;











Başa dön tuşu