KıbrısSürmanşet

Sadıkoğlu: 26 Aralık’ta gönülden hizmete devam edeceğiz

İskele Belediye Başkanı ve İskele Ulusal Birlik Partisi (UBP) Belediye Başkan adayı Hasan Sadıkoğlu, yerel seçimler öncesi İskele ve köylerini gezmeye devam ediyor

Sadıkoğlu: Biz yalnızca şimdi değil her zaman halkımızla iç içeyiz

“Biz yalnızca şimdi değil, her zaman halkımızla iç içeyiz, öyle de olmaya devam edeceğiz” diyen Sadıkoğlu, halkla her zaman bir arada olmaktan ve onlarla görüş alışverişinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Boğaziçi Köyü’nde yakılan Zafer Ateşi’nin de kendisini gururlandırdığını ve büyük bir güç verdiğini ifade eden Sadıkoğlu, en büyük gücünün halk olduğunu vurguladı, 26 Aralık’ta gönülden hizmete devam edeceklerinin altını çizdi.

“İskele Belediyesi spora ve sporcuya destek olmaya devam edecek”

Sadıkoğlu ile İskele Belediyesi UBP Meclis Üyesi adayları, dün akşam Boğaziçi Avcılık Atıcılık Lokali ve Boğaziçi köy hahvesinde Boğaziçi köyü halkıyla bir araya geldi.

Burada Zafer Ateşi ve tütsü yakılarak karşılanan Sadıkoğlu ve ekibi, çok sayıda kişinin katılımından dolayı toplantısını köy kahvesinin dışında gerçekleştirdi.

Sadıkoğlu Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre; Boğaziçi’nde halk deyim yerindeyse Sadıkoğlu ve meclis üyesi adaylarının etrafında kenetlendi.

Boğaziçi köyünden çok yetenekli sporcuların çıktığını hatırlatarak konuşmasına başlayan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi’nin de bu anlamda spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğini söyledi.

“Halkımın desteği en büyük gücümüz”

İskele ve köylerine 8 yılda yaptıklarının, yeni dönemde yapacaklarının teminatı olduğunu ifade eden Başkan adayı Hasan Sadıkoğlu, güçlü kararlar ve icraatın ancak güçlü bir ekiple mümkün olabileceğini vurgulayarak UBP Meclis Üyesi adaylarına da halkın destek vereceğinden hiç şüphesi olmadığını belirtti.

“Halkın desteği en büyük gücümüz” diyen Sadıkoğlu, halkın kendisine olan güvenini boşa çıkarmamak için çalışmaya, üretmeye ve İskele ve köylerini hak ettiği konuma getirene kadar da mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

“26 Aralık’ta gönülden hizmete devam edeceğiz”

Seçimlerin yapılacağı 25 Aralık’tan zaferle çıkacaklarından kimsenin şüphesi olmasın diyen Sadıkoğlu, 26 Aralık Pazartesi günü güçlerine güç katarak, gönülden hizmete devam edeceklerini söyledi.

Öte yandan Boğaziçi Spor Kulübü Başkanı Serkan Tekin, Yönetim Kurulu ve sporcular da Sadıkoğlu’na Boğaziçi köyüne yaptıkları destek, spora ve sporcuya verdiği önemden dolayı teşekkür ettiler.











Başa dön tuşu