KıbrısManşet

Çelebi’ye silahlı saldırıda bulunan 45 yaşındaki S.E tutuklandı

Belediye çalışanı tarafından silahlı saldırıya uğrayan Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi‘nin kontrol için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi‘nde geldi, Çelebi’yi korumaya çalışırken yaralanan Belediye emekçisi Hasan Altunoğlu‘nun sağ ayağı alçıya alındı

Çelebi’nin sağlık durumu iyi

Dikmen’de bu sabah meydana gelen saldırıda, bir belediye çalışanı kendisini “Kurallara uygun çalışmalısın” diyen Çelebi’ye silahla ateş etti.

Olay yerinden personel tarafından kaçırılırken ayak bileğini yaraladığı söylenen ve genel sağlık durumu iyi olan Çelebi, hastaneye kendi arabasıyla geldi.

Belediye personeli ve aile yakınları da Çelebi’nin hastaneden çıkışını hastane kapısında bekliyor. Çelebi’nin çıkışta açıklama yapması bekleniyor.

Çelebi’ye silahlı saldırıda bulunan 45 yaşındaki S.E tutuklandı

Polis, Çelebi’ye silahlı saldırıda bulunan 45 yaşındaki S.E’nin tutuklandığını açıkladı.

Saldırı sırasında Başkan Çelebi’yi korumaya çalışırken yaralanan Belediye Emekçisi Hasan Altunoğlu

Dikmen’de, saat 08.45 sıralarında, Belediyeye ait şantiye alanı içerisinde S.E. (E-45), Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ile aralarında çıkan tartışma sonrası aracından aldığı av tüfeğini yere doğrultarak bir el ateş açtığını belirtti.

Olayda herhangi bir yaralanma olmadığı bilgisini de paylaşan Polis, S.E’nin tutuklandığını, soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.

Fotoğraflar: Kadir Sidal











Başa dön tuşu